fantaros.net

Ημερολόγιο του φαντάρου - Πως περνάνε οι μέρες του στρατευμένου εν έτει 2006

Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2006

O στόχος του blog μας - fantaros.net

O στόχος μας είναι να καταγράψουμε την ζωή του φαντάρου και να δώσουμε λίγο
νόημα σε ένα κατα τα άλλα «προβληματικό» χρόνο από την ζωή μας.

Για τις συμμετάσχετε στο blog μας (http://www.fantaros.net) θα χρειαστεί να μπαίνετε φαντάροι με την Α' ΕΣΣΟ 2006, να έχετε εξοικείωση με το internet και τις νέες τεχνολογίες καθώς και να μπορείτε να στείλετε email απο το κινητό σας (ή εναλλακτικά μέσα από κάποιο internet cafe στις εξόδους σας). Θα σας δωθεί μια μυστική διεύθυνση email. Ότι email στείλετε σε αυτήν την διεύθυνση θα προστείθεται σαν μια καινούργια εισαγωγή στο blog. Μπορούν να συμμετάσχουν το πολύ 10 άτομα. Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ στείλτε ένα email στην διεύθυνση: fantaros@gmail.com

Για ευνόητους λόγους, όλες οι αποστολές στο blog θα γίνονται χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο (και όχι πραγματικά ονόματα) το οποίο μπορείτε και να επιλέξετε. Θα διατηρηθεί πλήρη ανωνυμία.

Είναι αρκετό ένα email την εβδομάδα από κάθε μέλος του blog. Κάθε post πρέπει να είναι στα Ελληνικά και ΟΧΙ greeklish. Προσπαθήστε να γράφετε σε καλά (κατανοητά) Ελληνικά και να στέλνετε μηνύματα με ουσιαστικό περιεχόμενο (120-130 λέξεις τουλάχιστον). Είναι γενικά επιθυμητό να κρατήσουμε υψηλά το επίπεδο του blog και να επικεντρωθούμε στα oυσιαστικά της εμπειρίας μας με τον Ελληνικό στρατό και όχι ανούσιες λεπτομέρειες. Ο διαχωρισμός αφήνεται σε εσάς.

Θα υπάρξει ένας εξωτερικός διαχειριστής (πολίτης) για να το διατηρεί το blog σε καλή κατάσταση με τα comment και πιθανά διπλά posts μια που δεν θα έχουμε μεγάλη ευχέρεια χώρου και χρόνου.

Πιθανά θέματα ενδιαφέροντος είναι:
- Η καθημερινότητα του φαντάρου
- Ιστορίες και ευτράπελα απο την ζωή στον στρατό
- Οι αξιωματικοί και τα καλά και άσχημά τους
- Οι σχέσεις μας με τους ΕΠΟΠ και τους άλλους φαντάρους
- Αγγαρείες / Βύσματα / Καψώνια / Ασκήσεις / Έξοδοι και άδειες / Μεταθέσεις
/ Ασκήσεις / Σκοπιές / Φυλακές / Στερήσεις Εξόδου
- Η ψυχική μας κατάσταση / Η ψυχολογία του φαντάρου
- Σχέσεις εξουσίας και δικαιοσύνη στον στρατό
- Σύγκριση της ζωής μας έξω με την ζωή μέσα
- Η κατάσταση του Ελληνικού Στρατού
- Γενικότερου τύπου προβληματισμοί και σκέψεις

Όποιος έχει λίγο μεράκι μπορεί να κάνει μικρά θαύματα εδώ. Όπως προαναφέρθηκε, αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε αυτήν την προσπάθεια παρακαλώ στείλτε ένα email στην διεύθυνση: fantaros@gmail.com με μια μικρή περιγραφή σας και θα λάβετε απάντηση άμεσα.

 






eXTReMe Tracker